Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MG - Hazug sajtótájékoztató a
  2008-02-14 17:44:27, csütörtök
 
  MG - Hazug sajtótájékoztató a putrisoron...
2008-02-14 17:39:39

Az elmúlt napokban Tolna megyében hazug vádakkal támadták a cigányság vezetői a helyi Vitéz Gömbös Gyula zászlóaljat, és rajtunk keresztül a Magyar Gárda Egyesületet is. Nem érdekel minket, ki milyen céllal, és ki ellen gyűjt aláírást.
Mi mindig valami mellett és nem valakik ellen cselekszünk.
De arra, amit a cigányság felső vezetése nyilatkozott egy sajtótájékoztató keretén belül a médiának, mégis reagálnunk kell, mert hazugságokkal rágalmaznak, egy törvényesen működő szervezetet.
Sárközi Károly elmondta, hogy véleményük szerint egy demokratikus államban nincs helye egy félelmet keltő, szélsőjobboldali, félkatonai szervezetnek.
Kérdezzük, miben vagyunk mi félelemkeltők? Nem járunk éjszakánként lopni, van munkánk és szabadidőnkben még a hazánkért is képesek vagyunk önszorgalomból tenni.
Nem követünk el öregek elleni rablótámadásokat, nem terrorizáljuk az utcánkban lakó honfitársainkat, és nem lincselünk meg ártatlan autóvezetőket gyermekeik szeme láttára.
Nézzük tovább...
Az elnökhelyettes tűrhetetlennek tartja, hogy a szervezet a cigányságot genetikai hulladéknak nevezi és őket tartják a bűnözés forrásának is.
Ilyen szavak, hogy a cigányság genetikai génhulladék, soha nem hangzottak el a Magyar Gárda egyetlen tagjának a szájából sem, tehát Sárközi Károly hazudik.
Ha nem tudja bizonyítani ezen állítását, úgy megköveteljük, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot a Magyar Gárda tagjaitól a médián keresztül! Ellenkező esetben bepereljük.
Szerinte társadalmi békére, létbiztonságra és munkahelyekre lenne szükség.
Ezen kérését tolmácsoljuk Gyurcsány Ferencnek és a kormánynak. De a társadalmi békének a bűnözés visszaszorítása is szerves része, ezért már tettünk és tenni is fogunk.
Pongó Ignác nyilatkozatára is reagálnunk kell. Ő az alábbiakat mondta: "Nagyon sajnálom, hogy képviselőként azt kellett megérnem, hogy egy városi politikus szervezi meg Tolna megyében a Gárda létrejöttét.
Ez hazugság, és tudatos elferdítés. A Vitéz Gömbös Gyula zászlóaljban nincs, és nem is volt egyetlen városi képviselő sem.
Hazugságokról szólt a sajtótájékoztató, így nem is érdekel minket, hogy mennyi aláírás fog összegyűlni. A cigányság vezetői más magyarellenes körök kiszolgálóivá váltak.
Nem tudjuk, hogyan szeretnének beilleszkedni egy országba úgy, hogy az ott élőket támadják.
Nagy szavakat használnak: "Minden lehetséges eszközzel folyamatosan fellépünk a náci ideológia ellen."
Mivel lépnek fel és mi ellen?
Azzal, hogy törvényesen működő szervezeteket akarnak a saját céljaik érdekében megszüntetni, mert nekik nem érték a magyar hagyományok megőrzése, a magyar hősök emlékének ápolása, hiszen ez nem az ő országuk, bármikor tovább állhatnak, mert ide semmi nem köti őket, csak a segély, és a szociális juttatások.
Jobb lenne, ha munkájukra koncentrálnának és az államtól kapott fizetésükért megdolgoznának, végre tennének valamit a bűnözés visszaszorításának érdekében, és nem idegen érdekeket szolgálva, befogadó országuk állampolgárai ellen uszítanák a cigányságot.
Egy szebb jövő reményében, meghívunk mindenkit a mi sajtótájékoztatónkra:
Helyszín és időpont: Szekszárd, Garay tér,2008. február 18. 9.15 óra
Minden érdeklődőt és szimpatizánst várunk Szekszárd város Garay terére.
Utána csoportos véradásra vonulunk alakzatban a szekszárdi véradó állomásra.


Vitéz Gömbös Gyula zászlóalj
Tolna megye

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szélsőjobboldali, rablótámadásokat, sajtótájékoztató, visszaszorítása, koncentrálnának, honfitársainkat, nyilatkozatára, tűrhetetlennek, létbiztonságra, önszorgalomból, megdolgoznának, elnökhelyettes, szabadidőnkben, hazugságokkal, autóvezetőket, magyarellenes, kiszolgálóivá, szimpatizánst, hazugságokról, képviselőként, megköveteljük, terrorizáljuk, félelemkeltők, szervezeteket, beilleszkedni, munkahelyekre, állampolgárai, zászlóaljban, tolmácsoljuk, megszüntetni, fizetésükért, éjszakánként, folyamatosan, demokratikus, nyilatkozott, szervezetnek, elmúlt napokban, cigányság vezetői, helyi Vitéz, cigányság felső, sajtótájékoztató keretén, törvényesen működő, demokratikus államban, félelmet keltő, utcánkban lakó, elnökhelyettes tűrhetetlennek, cigányságot genetikai, bűnözés forrásának, cigányság genetikai, médián keresztül, társadalmi békének, bűnözés visszaszorítása, Vitéz Gömbös Gyula, Magyar Gárda Egyesületet, Sárközi Károly, Magyar Gárda, Gyurcsány Ferencnek, Pongó Ignác,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Fekete-erdő desszert  Adakozás  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Alvó cicák  A Megváltó szolgálatában  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Adakozás  Paul David Tripp Április 20  Paul David Tripp Április 19  Png virág  Bertolt Brecht -től idézet  Csak a fogyatkozás látható  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szívem  Ágai Ágnes – Csendélet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Fehér virág  Hiányzik  Png virág  Akarat  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Akarat  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Csak a fogyatkozás látható  Szabolcska Mihály – Ákác...  Idő  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Kerüld el az evangélium örömén...  Szívem  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Jó éjszakát  Png lepke  Jónás Tamás – Végtelen b...  A boldog családok mind hasonló...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Albert Einsteinről  Png ház  Facebookon kaptam Krisztinától  Őrizkednünk kell...  Alázat  Reggel van  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Neked tudnod kell  Szép estét  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy hatékony szolga  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Szép estét  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mi lenne ha  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
elmúlt napokban, cigányság vezetői, helyi Vitéz, cigányság felső, sajtótájékoztató keretén, törvényesen működő, demokratikus államban, félelmet keltő, utcánkban lakó, elnökhelyettes tűrhetetlennek, cigányságot genetikai, bűnözés forrásának, cigányság genetikai, médián keresztül, társadalmi békének, bűnözés visszaszorítása, alábbiakat mondta, városi politikus, náci ideológia, saját céljaik, magyar hagyományok, magyar hősök, szociális juttatások, államtól kapott, szebb jövő, szekszárdi véradó, szélsőjobboldali, rablótámadásokat, sajtótájékoztató, visszaszorítása, koncentrálnának, honfitársainkat, nyilatkozatára, tűrhetetlennek, létbiztonságra, önszorgalomból, megdolgoznának, elnökhelyettes, szabadidőnkben, hazugságokkal, autóvezetőket, magyarellenes, kiszolgálóivá, szimpatizánst, hazugságokról, képviselőként, megköveteljük, terrorizáljuk, félelemkeltők, szervezeteket, beilleszkedni, munkahelyekre, állampolgárai, zászlóaljban, tolmácsoljuk, megszüntetni, fizetésükért, éjszakánként, folyamatosan, demokratikus, nyilatkozott, szervezetnek, cigányságot, törvényesen, rágalmaznak, szervezetet, szeretnének, cselekszünk, összegyűlni, nyilvánosan, hulladéknak, egyesületet, hagyományok, bizonyítani, génhulladék, létrejöttét, zászlóaljat, társadalmi, forrásának, lehetséges, véleményük, alábbiakat, juttatások, munkájukra, kormánynak, putrisoron, elferdítés, hangzottak, érdeklődőt, félkatonai, használnak, alakzatban, szekszárdi, reményében, reagálnunk, lincselünk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.